ما در مای مشاور املاک از چند نمونه از روشهایی که به شما در کسب و کار بازار املاک کمک میکند اشاره میکنیم.
۱. تعیین هدف اصلی
این نکته را همواره به یاد داشته باشید که چه چیزی میخواهید؟ برای یک مدیر املاک، سه نکته دارای اهمیت است: فروش بیشتر، که به معنای درآمد بیشتر است، زمان شخصی بیشتر، که بهمعنای آرامش ذهنی است و در نهایت اطمینان بیشتر به کسب و کار خودتان. بنابراین این سه کلمه را یادداشت کنید: فروش، آرامش ذهنی و اطمینان. در حال حاضر کدام یک را بیشتر میخواهید؟ فقط دور یکی را خط بکشید.
۲. نقاط قوت خود را بشناسید
چگونه در یک سال میتوانید پیشرفت خوبی داشته باشید و در مسیر پیشرفت بمانید؟ شما باید دید مناسبی نسبت به نقاط قوت و ضعف خود داشته باشید. این موضوع به شما کمک میکند که نقاط قوت خود را تقویت کنید و مانع تاثیر نقاط منفیتان بر کسب و کار خود شوید. بهتر است بزرگترین نقاط قوت یا مهارتهایتان را یادداشت کنید؛ چرا که به موفقیتتان کمک میکند. همچنین یکی از نقاط ضعفتان که مانع پیشرفت کارتان شده را یادداشت کنید تا برای رفع آن روشهایی در نظر بگیرید.
۳. نحوه رفتار با نقطه ضعفتان را تعیین کنید
با اینکه گاهی تقویت نقطه ضعف مناسب است، برخی اوقات نیز توجه کردن به آن اتلاف وقت است. اگر نقاط ضعف خود را بشناسید مانع تاثیرگذاری آن بر روند مثبت کارهایتان میشوید. بنابراین به نقطه ضعفی بنگرید که یادداشت کردید. ترجیح میدهید تقویتش کنید یا وقت خود را برای کارهای مهمتر صرف کنید؟
۴. آموزش نیروی کار
وقتی نقاط قوت خود را بشناسید میزان مهارتتان در آن را نیز میدانید. اگر مطمئن هستید که به عنوان یک فرد حرفهای تمام جوانب کار را میدانید، بهتر است این مهارت را به فرد دیگری آموزش دهید و بر انجام کار از سوی او نظارت کنید تا از این طریق در زمانتان صرفهجویی کنید.
یک مدیر آژانس یا مشاور املاک نیازمند چه مهارتی است ؟
علاوه بر نکات فوق، باید بدانید که لازم است همواره نقاط قوت خود را تقویت کنید و راهکارهای به روز و متناسبی داشته باشید. به صورت کلی یک مدیر آژانس نیازمند چند مهارت اصلی است که در زیر به آن اشاره میکنیم.
۱. مهارتهای فروش واژه
«مهارتهای فروش» را بنویسید. آیا به مهارتهای فروشتان اطمینان دارید؟ با پرسشهایتان مشتری را هدایت میکنید یا بیش از پرسیدن و گوش دادن، صحبت میکنید؟ به خود از یک تا پنج نمره دهید.
۲. مشترییابی و مدیریت مشتری
«مشترییابی» را بنویسید، سپس این چهار سوال را پاسخ دهید: • تولید – آیا مشتریهای کافی تولید میکنید؟ • تماس – ممکن است مشتری تولید کنید، اما آیا واقعاً با آنها تماس برقرار میکنید؟ • تبدیل – آیا مهارتهای تبدیل ارتباط با مشتری به ملاقاتهایی را دارید که تبدیل به فروش میشوند؟ • پیگیری – آیا مشتریها را پیگیری میکنید؟ آیا نیازهای مشتری خود را به صورت کامل میدانید یا تنها به فکر فروش خود هستید؟ اگر فقط به خود فکر میکنید مشتری خود را از دستشان میدهید؟ سطح مهارت خود را برای هر یک از موارد فوق ارزیابی کنید، و بنویسید که در کدامیک حرفهای و در کدام یک نیازمند تمرین هستید و به خود نمره بدهید.
۳. امضای قرارداد با مشتری
سپس، «امضای قرارداد با مشتری» را بنویسید، اگر در ۷۰ درصد پیگیریهای خود موفق هستید و ارتباط روزانهتان با مشتری تبدیل به امضای قرارداد میشود شما در فروش خانه یا آپارتمان یک فرد حرفهای هستید.
۴. بازاریابی سنتی به واژه «بازاریابی سنتی» فکر کنید.
سپس به این ۳ سوال پاسخ دهید. • محدوده آژانس – آیا همواره در حوزهٔ نفوذ و تنها در محدوده آژانستان بازاریابی میکنید؟ • خارج از محدوده آژانس – آیا یک منطقهٔ زراعی وسیعتر برای کار خود دارید و در محدوده خارج از حوزه آژانستان نیز فعالیت میکنید؟ • برند – آیا به عنوان یک برند قابل اطمینان در محدوده بازار کارتان شناخته میشوید؟ مهارتتان در بازاریابی سنتیتان را در نظر بگیرید و به خود از یک تا پنج نمره دهید.
۵. بازاریابی اینترنتی
این روزها فضای مجازی محل خوبی برای رونق کسب و کار به حساب میآید؛ به واژه «راهبرد بازاریابی اینترنتی» فکر کنید. سوال این است که مهارت کنونیتان در بازاریابی اینترنتی چگونه است و چه نمرهای به خود میدهید؟
ما در مای مشاور میتوانیم با قرار دادن فضای حرفهای و با کیفیت، دغدغه شما را در این زمینه مرتفع و نقاط قوت شما را تقویت کنیم. به این ترتیب شما در بازاریابی اینترنتی نیز به فردی حرفهای بدل خواهید شد.
۶. اهداف و نتایج
«اهداف» خود را تعیین کنید و آنها را در سه دسته بندی «سالانه، ماهانه و هفتگی» یادداشت کنید. شما به عنوان یک مشاور املاک باید بدانید که هدفتان برای یک هفته یا تا یک تاریخ مشخص چیست. در این راستا، برای اینکه کنترل بهتری بر اجرایی شدن اهدافتان داشته باشید، ماهانه آنها را بررسی کنید و هر ماه به عملکرد خود نمره دهید تا بدانید چقدر در کارتان موفق بودهاید.
۷. کمک و تیم حرفهای به واژههای استخدام نیروی کار، آموزش نیرو، تفویض اختیارات، نظارت بر عملکرد، جبران خدمات به صورت مالی و ایجاد انگیزه در نیروی کار فکر کنید. موارد فوق، مهارتهای لازم برای ایجاد یک تیم حرفهای است. لذا لازم است سطح مهارت کنونی تان برای انجام هر یک از این فعالیت ها را ارزیابی کنید.
۸. نحوه مدیریت نقاط قوت و ضعفتان را تعیین کنید اگر کارهای فوقالذکر را انجام داده باشید، احتمالاً باید بدانید که نقاط قوت و ضعفتان در این موارد چیست. به مهارتهایتان بنگرید، و حداقل یک نقطه قوت را انتخاب کنید و به دور آن خط بکشید.
همین کار را با نقطه ضعفی که بیشترین لطمه را به کارتان وارد می کند، انجام دهید. حالا برای تفویض اختیارِ مهارتتان به فرد قابل اطمینان و یا تقویت نقاط ضعفتان برنامه ریزی کنید.
فراموش نکنید که مسئلهٔ کلیدی برای تبدیل این کارها به موفقیت و رونق بخشیدن به کسب و کارتان، اندیشیدن به آنها است. روزانه ۵ دقیقه صرف نگریستن به اهداف و برنامههایتان کنید، به ارتباط روزانه با مشتریهایتان فکر کنید، نقاط ضعف خود را تقویت کنید و مطمئن باشید با بکارگیری مطالب فوق شرایط مالی شما دگرگون خواهد شد.
شما چه راه های دیگری پیشنهاد میکنید ؟